Завершується другий квартал голосування «Фаворитів Успіху»!
  

Завершується другий квартал голосування «Фаворитів Успіху»!

Поспішайте проголосувати за найкращі торгові марки українського ринку, поспішайте підтримати найдостойніших, вартих перемоги!

Поспішайте проголосувати за найкращі торгові марки українського ринку, поспішайте підтримати найдостойніших, вартих перемоги!
 
На порталі для споживачів FAVOR.com.ua продовжується голосування, яке проходить з метою визначення найуспішніших торгових марок товарів та послуг нинішнього року, у більш ніж 400 різноманітних номінаціях конкурсу! Дослідження проводяться у межах Міжнародного конкурсу «Фаворити Успіху», єдиного в Україні конкурсу торгівельних марок, котрий цікавиться думкою споживачів!
 
До завершення другого календарного кварталу, другого етапу голосування залишилося менш ніж два тижні. Підсумкова, річна позиція, торгової марки у рейтингу, залежить від активності споживачів на протязі всього року. Така методика вивчення суспільної думки дозволяє відстежити динаміку змін у перевагах споживач, вказати на популярність та успіх тих або інших брендів вітчизняного ринку. Загальна річна оцінка торгової марки базується на середньоарифметичному балі кожного з чотирьох кварталів року. На сьогоднішній день у каталозі порталу FAVOR.com.ua, у більш ніж 400 категоріях представлені торгові марки, компанії, заклади столиці та зірки українського шоу-бізнесу. Зайдіть до будь-якої цікавої для Вас категорії де Ви можете знайти повний перелік її учасників, з логотипами та адресами їх офіційних веб-сайтів.
 
Завітайте на http://www.favor.com.ua/vote/ щоб підтримати свої улюблені марки! Нехай переможуть найкращі!

Оргкомітет конкурсу щиро дякує заздалегідь всім, хто знайшов час та натхнення проголосувати. Кожний активний споживач, котрий проголосував у 200 або більше номінаціях, гарантовано отримає запрошення на церемонію нагородження переможців 2008 року, де зможе прийняти участь в розіграші призів від
спонсорів та партнерів конкурсу!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.