Розпочато експертне голосування 2008 року
  

ЭкспертыНа порталі для споживачів FAVOR.com.ua, в межах Міжнародного конкурсу «Фаворити Успіху», продовжуються щорічні рейтингові дослідження з метою визначення найкращих торгових марок українського ринку, у найрізноманітніших галузях товарів та послуг.

Оргкомітет конкурсу запрошує до досліджень профільних Фахівців найрізноманітніших галузей, що добре орієнтуються серед широкого асортименту товарів та послуг, представлених різними торговими марками.

Якщо Ви є публічною персоною, з репутацією визнаного спеціаліста у певних сферах товарів чи послуг, відповідних до Ваших професійних інтересів, та хочете взяти участь у дослідженнях, будь ласка, зв'яжіться з Оргкомітетом конкурсу, за тел. +38 (044) 592-82-67(8).

«Фаворити Успіху» — єдиний в Україні конкурс, що представляє своїх Експертів, які брали участь у дослідженнях, індивідуально та поіменно! В виде признательности за Ваше участие в рейтинговых исследованиях, мы опубликуем Ваше имя в специальном разделе портала FAVOR.com.ua, вместе с логотипом организации или компании, которую Вы представляете, где Вы также можете самостоятельно загрузить свою фотографию через веб-интерфейс.

Крім того, інформація про Вас, як про експерта-професіонала, який прймав участь у дослідженнях конкурсу, буде опублікована в щорічному виданні конкурсу, звіт-буклеті з результатами досліджень, який росповсюджується серед найбільших компаній українського ринку, зокрема серед компаній, які стали переможцями конкурсу.

Також ми будемо раді запросити Вас, як почесного гостя, на щорічну церемонію нагородження "Фаворити Року", з традиційною феєричною шоу-програмою!

Можливо ця пропозиція може зацікавити Ваших колег? Будь ласка, зв`яжіться з Оргкомітетом, повідомте нас як ми можемо зв`язатися з Вами, в яких галузях товарів та послуг вони можуть виступити в якості Експертів-професионалів

До участі у голосуванні приймаються не тільки незалежні експерти. Компанії, чиї торгові марки беруть участь у дослідженнях, також можуть рекомендувати як Експертів своїх співробітників. Проте, для об`єктивності оцінки, експерти, не можуть голосувати у категоріях у яких представлені торгові марки компанії у якій вони працюють. 
 

 

Цього року команда конкурсу «Фаворити Успіху» максимально полегшила процес анкетування експертів. Відтепер Вам непотрібно заповнювати масу паперових анкет, а всі дослідження відбуваються у елетронному вигляді та проходять на веб-порталі конкурсу. Процедура голосування вкрай проста. Вам потрібно лише поставити «галочки» поряд із назвами торговых марок, котрі, по якимось певним крітеріям,
здаютсья Вам найкращіми у відповідній категорії товарів чи послуг:


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(2)
kms kms
ТМ Руна — марка №1!
Лучшей продукции Вам не найти, даже если весь мир обойти!
1602 1602
Майонезы, соусы и кетчупы Мак Май — самые вкусные! Советую купить и просто попробывать!
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.