Авторський фотозвіт про церемонію нагородження «Фаворитів Успіху»
  

Любі користувачі FAVOR.com.ua!

Дякуємо всім учасникам голосування конкурсу «Фаворити Успіху», всім, хто допомагає конкурсу в визначенні кращих торгових марок українського ринку і палко підтримує своїх улюблених виконавців української сцени, гідних звання «Фаворит Успіху»! Особлива подяка всім найбільш активним учасникам опитувань, хто проголосував у 100 і більше номінаціях конкурсу та завдяки цьому мав можливість відвідати щорічну урочисту церемонію нагородження переможців!

У всіх гостей заходу був шанс отримати різноманітні призи від переможців та партнерів конкурсу, які розігрувалися в цей вечір! Проте навіть якщо комусь не вдалося виграти приз — не засмучуйтеся! FAVOR.com.ua пропонує взяти участь у міні-конкурсі на кращий звіт, а ще краще, фото-звіт заходу! Напевно у вас був з собоюю фотоапарат або мобільний телефон і у вас залишилися хороші кадри!

Автор кращого звіту отримає приз – подарунковий набір від косметичної марки GUAM!

Що потрібно:

  1. Розмістити свій фотозвіт про церемонію нагородження «Фаворитів Успіху – 2010» у своєму блозі на FAVOR.com.ua. Фотозвіт повинен містити фотографії вашого авторства, ваші особисті коментарі та враження про захід.
     
  2. Опублікуйте посилання на свій запис в соціальній групі конкурсу на Фейсбуці, або ВКонтакті. (Якщо посилання буде опублікована тільки ВКонтакті, ми продублюємо її для вас на Фейсбук і навпаки). Якщо ви не зареєстровані в зазначених соц. мережах, просто вкажіть посилання на свій звіт у коментарі до цієї новини і ми опублікуємо її за вас!
     
  3. Фотозвіт, який набере найбільшу кількість «лайків» (відміток «Мені подобається»), в будь-якій з двох соц. мереж — стане переможцем розіграшу! (Важливо: «лайки» іноземців, т.зв. «взаємні лайки» гудлаковців до уваги не прийматимуться. Однак вас можуть підтримувати ваші друзі!)
     
  4. Час проведення конкурсу на кращий звіт: з 8.06.2011 по 30.06.2011.

Напишіть ваш звіт, поки враження ще досить свіжі, розкажіть про конкурс «Фаворити Успіху» своїм друзям і знайомим, які також можуть взяти участь у визначенні «Фаворити Успіху» поточного року і звісно ж допомогти вам виграти приз від GUAM! :)


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.