«Кредобанк» відкрив оновлені відділення в Чернівцях та Тернополі
  
Компанія: Кредобанк
Кредобанк
У липні 2013 року «Кредобанк» відкрив оновлені відділення у двох обласних центрах України – Чернівцях та Тернополі. Завдяки новим просторим приміщенням у центральній частині цих міст банк став зручнішим та ближчим до клієнтів.  
Відтепер відділення у Чернівцях розташоване на вул. Червоноармійській, 2В, а в Тернополі – на вул. Замковій, 16. Новий стандарт оформлення відділень передбачає оптимальне використання простору та виділення окремих місць для обслуговування фізичних осіб, підприємств малого та середнього бізнесу і корпоративних клієнтів.
 «Ми в «Кредобанку» постійно працюємо над оновленням відділень заради зручності клієнтів банку та підвищення комфорту їх обслуговування, говорить директор департаменту управління продажем та мережею ПАТ «Кредобанк» Соломія Говоруха. – Новий стандарт відділень, що впроваджується в банку, відповідає найсучаснішим європейським вимогам та робить їх світлими й просторими, а оптимальне планування зон обслуговування дозволяє уникати черг та заощаджувати час наших клієнтів».

Передислокація відділень «Кредобанку» у нові офіси та запровадження нових стандартів їх оформлення відбуваються в рамках процесу постійного удосконалення мережі продажу та умов обслуговування. У 2013 році за новими адресами почали працювати 4 відділення, до кінця року заплановано відкриття ще 12 оновлених відділень. У 2012 році нові адреси отримали 10 відділень у 8 регіонах України. Сьогодні мережа відділень «Кредобанку» налічує 130 відділень у 22 областях України, Києві та Автономній Республіці Крим.

 
79026, Україна, м.Львів, вул. Сахарова, 78
Тел.: (032) 297-23-20, 297-23-02,
(032) 297-23-02
Факс: (032) 297 08 33
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.