В 2017 році конкурсантів у категорії «Доставка їжі» оцінювали 10 експертів-професіоналів:
 |
Вардкес Арзуманян
Власник ресторанів «Кентавр», «Тарон», Mons Pius, Шампанерія Х&Х, Libraria
|
 |
Світлана Легка
Власниця компанії «SAL-show», «SAL-rent» та концертної агенції «Укртурконцерт», Вице-президент ГО «Ділові українські жінки», доцент кафедри акторів кіно інституту кіно і ТБ
|
 |
Лідія Маркова
MPR Communications Group, генеральний директор
|
 |
Оксана Тодорова
Президент асоціації корпоративних медіа України
|
 |
Дмитро Федоренко
Засновник київського міського Інтернет-журналу НашКиев.UA
|
 |
Павло Хіта
Приватний підприємець, Веб-розробка
|
 |
Андрій Царенок
Менеджер артистів, продюсер
|
 |
Вікторія Шатохіна
Керівник весільного порталу Wedding.ua
|
 |
Олександр Ганієв
Головний редактор журналу «Академія гостинності»
|
 |
Едуард Насиров
Незалежний кулінарний блогер, експерт у «Сніданок на 1+1», автор проекту Happyfood
|
Продовжується формування Експертного Журі 2025 року!
Запрошуємо спеціалістів та досвічених знатоків товарів і послуг взяти участь у експертному голосуванні!
Якщо ваша професійна діяльність дозволяє судити про учасників цього рейтингу з точки зору
спеціаліста, а не рядового споживача, і ви не пов’язані з кимось з учасників в цій категорії (ваша оцінка
є об’єктивною і не ангажованю) — ласкаво просимо до складу журі!
Методика «Фаворитів Успіху»
допускає можливість самовисування до складу експертної комісії.
Голосування дуже просте, не потребує заповнення паперових анкет
і відбувається повністю в онлайн-режимі. Від експерта потрібні лише професіоналізм і об’єктивність.
Також ви можете порекомендувати до участі своїх колег.
Будь ласка, розкажіть їм про конкурс «Фаворити Успіху» та запропонуйте наступне посилання: