В 2010 році конкурсантів у категорії «Кафе-кондитерська» оцінювали 7 експертів-професіоналів:
|
Вардкес Арзуманян
Власник ресторанів «Кентавр», «Тарон», Mons Pius
|
|
Ерве Бурдон
Випускник школи кулінарів в Парижі, власник HoReCa consulting, автор ряду статей у провідних кулінарних виданнях
|
|
Олена Вдовенко
Керуючий партнер, керівник проекту Mall Expo
|
|
Надія Дронова
Головний редактор порталу smachno.ua
|
|
Юлія Мироненко
Редактор сайту Сafe.ua
|
|
Єлена Тарасова
Головний редактор журналу «Рестораторъ»
|
|
Володимир Шамаєв
Спеціаліст з професійної технології кави еспресо, автор блогу про каву coffeezoom.com.ua
|
Продовжується формування Експертного Журі 2024 року!
Запрошуємо спеціалістів та досвічених знатоків товарів і послуг взяти участь у експертному голосуванні!
Якщо ваша професійна діяльність дозволяє судити про учасників цього рейтингу з точки зору
спеціаліста, а не рядового споживача, і ви не пов’язані з кимось з учасників в цій категорії (ваша оцінка
є об’єктивною і не ангажованю) — ласкаво просимо до складу журі!
Методика «Фаворитів Успіху»
допускає можливість самовисування до складу експертної комісії.
Голосування дуже просте, не потребує заповнення паперових анкет
і відбувається повністю в онлайн-режимі. Від експерта потрібні лише професіоналізм і об’єктивність.
Також ви можете порекомендувати до участі своїх колег.
Будь ласка, розкажіть їм про конкурс «Фаворити Успіху» та запропонуйте наступне посилання: