Битва брендів!
Номінації, в яких вирішальним може бути кожен голос!
Радіоканал Інтернет-видання Друковані видання Інформаційно-аналітичне видання Видання для батьків Видання для дітей Ділове видання Жіноче видання Молодіжне видання Розважальне видання Телевізійне видання Чоловіче видання Профільні видання Авто, мото Архітектура, будівництво, дизайн Видання для споживачів Здоров’я, медицина Маркетинг, реклама Менеджмент, персонал Мода, стиль, краса Подорожі та туризм Популярно-пізнавальне видання Продукти харчування, кулінарія Сервіс, торгівля Спорт Телеканали
Результати голосування Експертів 2015 року у категоріїІнтернет- видання / Кулінарний портал
1.
~
Chef.com.ua
41,67%
5
2.
1
Smak.ua
33,33%
4
3.
1
Food.ua
25,00%
3
3.
1
Клуб шеф-поваров
25,00%
3
5.
1
Bon Appetit
16,67%
2
5.
Рецепти Sunny7.ua
16,67%
2
5.
~
Смачно
16,67%
2
–.
1
Appetitno.in.ua
0,00%
0
–.
1
Cooking Zone
0,00%
0
–.
Obzhora.net
0,00%
0
–.
1
Prostovkusno.com.ua
0,00%
0
–.
Vkysno.kiev.ua
0,00%
0
–.
1
Шмакота! / Shmakota.com.ua
0,00%
0
–.
1
Allrecipes.com.ua
0,00%
0
–.
Flavor.ua
0,00%
0
–.
Povareshki.net
0,00%
0
Нормований бал обчислюється по 5-бальній шкалі, згідно з
методикою дослідження.
Участник, що посів 1-у позицію в цьому рейтингу є на думку галузевих спеціалістів найкращим вибором 2015 року, рекомендаціею експертів №1 у категорії «Кулінарний портал ».
Використання цього рейтингу дозволяється тільки з обов’язковим посиланням на джерело .Цей рейтинг було складено в результаті вивчення громадських уподобань
2015 року,
в рамках конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні і є вільною інформацією.
У разі повної або часткової перепублікація почерпнутою з цього рейтингу інформації,
обов’язковим є згадка назви конкурсу «Фаворити Успіху» в друкованих виданнях, або наявність
активного гіперпосилання на цю сторінку в електронних ЗМІ .
Докладніше…
Розширений звіт-буклет про дослідження, що включає демографічну статистику респондентів, розбивку по регіонах, інформацію
про поіменний склад спеціальних журі тощо, може бути також отриманий у
організаторів конкурсу .
Результати інших років
Рейтинги інших років у категорії «
Кулінарний портал »:
Експерти в цієї категорії
В 2015 році конкурсантів у категорії «Кулінарний портал» оцінювали 12 експертів-професіоналів:
Наталія Петрівна Благополучна
Експерт з вин, президент Всеукраїнскої асоціації виноробів та сомельє, директор Школи сомельє «Мастер-класс»
Тамара Герасименко
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Галина Дмитровська
Провідний науковий співробітник НДЧ Національного университету харчових технологій
Світлана Жигун
Директор з розвитку агентства комунікацій PRotagonist
Данило Замойський
Експерт з вина торгового дому «Арда-Трейдинг» (елітні спиртні напої)
Олеся Красавцева
Авторка блогу про моду «Стильний блог Лесіти», lesita.com.ua
Олена Лаговська
Жіночий тренер особистого зростання, експерт по сімейному тайм-менеджменту, редактор сайту flymama.info і сайту vstavayrano.com, мотиваційний спікер, консультант Флаймами.
Дар’я Євгенівна Мартинович
Головний редактор сайту IT Woman – Новини для просунутих дівчат
Роман Павлішен
Директор з Інтернет-маркетингу в United Online Ventures
Ігор Помазан
Технолог напоїв, BARlife.com.ua
Оксана Тодорова
Президент асоціації корпоративних медіа України
Ілона Кветна
PR & Social Media спеціаліст творчої лабораторії ORZ
Продовжується формування Експертного Журі 2024 року!
Запрошуємо спеціалістів та досвічених знатоків товарів і послуг взяти участь у експертному голосуванні!
Якщо ваша професійна діяльність дозволяє судити про учасників цього рейтингу з точки зору
спеціаліста, а не рядового споживача, і ви не пов’язані з кимось з учасників в цій категорії (ваша оцінка
є об’єктивною і не ангажованю) — ласкаво просимо до складу журі!
Методика «Фаворитів Успіху»
допускає можливість самовисування до складу експертної комісії.
Голосування дуже просте, не потребує заповнення паперових анкет
і відбувається повністю в онлайн-режимі. Від експерта потрібні лише професіоналізм і об’єктивність.
Також ви можете порекомендувати до участі своїх колег.
Будь ласка, розкажіть їм про конкурс «Фаворити Успіху» та запропонуйте наступне посилання: