«Кращий водій України 2013» уже на старті!
  
Компанія: АвтоЗАЗ-Сервіс

Україна вдруге визначить свого кращого водія! Журнал «Автоцентр» проводить всеукраїнський конкурс «Кращий водій України 2013», переможець якого отримає у подарунок новий автомобіль ЗАЗ VIDA від Головного партнера конкурсу – дистриб’юторської компанії «АвтоЗАЗ-сервіс».

Ти кращий водій України? – маєш можливість довести це! Професіонали та любителі, чоловіки та жінки та просто всі бажаючі зі стажем водіння авто від 2-х років – кожен матиме шанс випробувати свої сили та позмагатися за титул кращого водія України! Всеукраїнський конкурс «Кращий водій України 2013» уже розпочався! Так, із 6 травня стартувала реєстрація на участь у конкурсі на сайті autocentre.ua. Також реєстраційні анкети розміщені у друкованих виданнях «Автоцентр», «Автобазар», Auto Bild і Motor News. Відповівши правильно на 9 із 10 питань анкети, можна стати учасником 2-го практичного та найцікавішого етапу конкурсу, що пройде у 8-ми найбільших містах України за наступним графіком:

Київ – 01.06.2013

Львів – 22.06.2013

Сімферополь – 06.07.2013

Одеса – 13.07.2013

Запоріжжя –27.07.2013

Дніпропетровськ – 03.08.2013

Донецьк –17.08.2013

Харків – 31.08.2013

2-ий практичний етап конкурсу проводитиметься на автомобілях ЗАЗ VIDA, наданих Головним партнером – дистриб’юторською компанією «АвтоЗАЗ-сервіс», та  відбуватиметься щосуботи – дійсно зручний час для кожного бажаючого долучитись до участі, у якості учасника чи просто глядача. Учасники етапу вправлятимуться у своїх практичних вміннях водити авто у 4-х завданнях. У кожному із міст до участі у конкурсі за результатами анкетування буде запрошено 18 учасників. До них у змаганні приєднаються ще 2 учасники – «джокери» – що прийдуть на автомобільну подію у своєму місті та заповнять анкету безпосередньо у день проведення змагання. 2 переможці, які найшвидше виконають поставлені завдання і наберуть мінімальну кількість штрафних балів, потраплять до фіналу, що відбудеться 8 вересня 2013 року під час Столичного Автошоу. Саме тут, у ході головного автомобільного свята столиці, серед 16 фіналістів буде проведено заключний чемпіонат, та обраного найкращого! Щасливий переможець на додачу до «народного» титулу «Кращий водій України 2013», отримає заслужений приз – нове авто ЗАЗ VIDA!

«Минулого року конкурс справді знайшов відклик серед співвітчизників – понад 3,5 тис. заповнених анкет учасників. – розповідає Генеральний директор компанії «АвтоЗАЗ-сервіс» Андрій Залуцький. – Маємо сподівання, що цьогоріч конкурс «Кращий водій в Україні 2013» викличе не менший інтерес. Чекаємо усіх водіїв-ентузіастів, готових боротися за звання «кращого». Ну і звичайно, найдостойнішому – наш подарунок – автомобіль ЗАЗ VIDA»

До того ж, паралельно з конкурсом у кожного із відвідувачів заходу буде можливість протестувати будь-який із автомобілів модельної лінійки ЗАЗ – VIDA, Forza, Lanos, Sens, Lanos Pick-up – та поділитися своїми враженнями із журналістами провідних українських автомобільних медіа.

Автомобільне літо з «Кращим водієм України 2013» розпочинається!
1-ий із практичних етапів конкурсу – уже 1 червня, під час міжнародного автосалону SIA’2013 у Києві. Прийди, побач, переможи!

Більше інформації про конкурс «Кращий водій України 2013» та офіційні умови на сайтах www.zaz.ua та www.autocentre.ua

Приєднуйтесь до ЗАЗ у соціальних мережах:

   http://www.facebook.com/autozaz.ua

   http://vk.com/autozaz_ua

   http://www.youtube.com/user/avtozazua

                                                   

 

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті