Другий місяць поспіль ЗАЗ лідер ринку легкових автомобілів
  
Компанія: АвтоЗАЗ-Сервіс
Другий місяць поспіль ЗАЗ лідер ринку легкових автомобілів

За даними асоціації «Укравтопром» у червні 2013 року ЗАЗ закріпився на позиції лідера з продажів нових легкових автомобілів.

У червні ЗАЗ зберіг свою популярність серед співвітчизників. За даними асоціації «Укравтопром» продажі моделей ЗАЗ у червні 2013 року склали 1521 реалізованих авто. Із цим показником ЗАЗ другий місяць поспіль стає лідером ринку легкових автомобілів в Україні.

«Ставши лідером ринку у травні, ми поставили на меті закріпити цей результат. – коментує результати продажів заступник Генерального директора Філії «АвтоЗАЗ-сервіс» з продажу автомобілів Іван Злобов. –  Високим результатам продажів у червні сприяли лояльні до клієнта цінові пропозиції на автомобілі модельної лінійки ЗАЗ, привабливі кредитні програми на покупку авто та, без сумніву, висока якість автомобілів виробництва Запорізького автомобілебудівного заводу».

Авторитет бренду ЗАЗ – багаторічна традиція виробництва автомобілів на вітчизняних промислових потужностях з урахуванням кращих світових практик. Сьогодні виробник пропонує на свої авто гарантію європейського зразка у 3 роки, або ж 100 тис. км пробігу. При цьому міжсервісний інтервал збільшено до 15 тис. км, що дозволяє економити час та витрати автомобіліста на ТО.

Детальна інформація про моделі ЗАЗ – на сайті www.zaz.ua, а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів України).

Відвідайте сторінки ЗАЗ у соціальних мережах:

   www.facebook.com/autozaz.ua

   www.vk.com/autozaz_ua

   www.youtube.com/user/avtozazua

 

 ДОВІДКА

Офіційний дистриб’ютор автомобілів ЗАЗ в Україні – Філія «АвтоЗАЗ-сервіс». Із 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена автомобілями ЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» – це розвинена мережа дилерських центрів, що налічує понад 150 сервісних станцій і автосалонів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування і закінчуючи офіційним гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ в будь-якому куточку України. 

ПАТ «Запорізький автомобілебудівний завод» (ПАТ «ЗАЗ») – єдине в Україні підприємство, що має повний цикл виробництва легкових автомобілів, який включає штампування, зварювання, фарбування, обладнання кузова і складання автомобіля. На підприємстві створено і постійно удосконалюється якісно нове сучасне високотехнологічне виробництво. Пріоритетами ПАТ «ЗАЗ» є постійне прагнення удосконалювати власну продукцію, робота над впровадженням нових ідей і розширення модельного ряду автомобілів.

ПАТ «ЗАЗ» і Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» входять до групи компаній УКРАВТО. Українська автомобільна корпорація – найбільша в Україні компанія з виробництва і продажу автомобілів, запасних частин і комплектуючих виробів, а також з надання автосервісних послуг.

 

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті