«Кредобанк» отримав нагороду міжнародного конкурсу «Банківська безпека-2013»
  
Компанія: Кредобанк
Кредобанк
«Кредобанк» визнано лауреатом І Міжнародного конкурсу «Банківська безпека-2013» у номінації «За впровадження інноваційних рішень у сфері інформаційної безпеки та криптографічного захисту ресурсів». Нагорода була вручена у Києві другим секретарем посольства Республіки Польща в Україні Малгожатою Гавін.
Нагорода конкурсу «Банківська безпека-2013» була присуджена за впровадження в корпоративній мережі банку системи автоматичної фільтрації та антивірусного захисту Інтернет-трафіку на базі Microsoft Forefront Threat Management Gateway, за впровадження та успішну роботу системи виявлення та попередження втручань і атак в інформаційну мережу Cisco IDS и IPS, а також за роботи із впровадження dlp-системи для захисту від витоків конфіденційної інформації, роботу із впровадження системи криптозахисту на основі технологій Х.509 та створення власного центру сертифікації ключів, а також початок робіт із впровадження інноваційних засобів захисту і протидії шахрайським операціям у системах «Інтернет-клієнт-банк».
«Нагорода конкурсу «Банківська безпека-2013» є високою оцінкою роботи «Кредобанку» із забезпечення надійності розрахунків та безпеки коштів і платежів, – говорить директор департаменту банківської безпеки ПАТ «Кредобанк» Олександр Горінов. – Результати нашої роботи підтверджують, що «Кредобанк» є безпечним банком, який гарантує захист своїм клієнтам».
Організаторами конкурсу «Банківська безпека-2013» є міжнародне товариство «КБС-Издат» та журнал «Банкиръ». Мета конкурсу – представити найкращі науково-технічні розробки та обладнання у сфері банківської безпеки, сприяти фінансово-кредитним установам у питаннях комплексного захисту від злочинних посягань, а також сприяти формуванню прозорого та цивілізованого ринку засобів захисту та безпеки як важливої складової банківського сектору економіки.
 
79026, Україна, м.Львів, вул. Сахарова, 78
Тел.: (032) 297-23-20, 297-23-02,
(032) 297-23-02
Факс: (032) 297 08 33
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті