Компанія REHAU виводить на ринок України нову профільну систему – REHAU GENEO
  
Компанія: REHAU
Компанія REHAU виводить на ринок України нову профільну систему – REHAU GENEO

Концерн REHAU є світовим лідером виробництва продуктів та технологій з полімерів для будівництва, автомобілебудування та індустрії. Ми спеціалізуємося на перспективних розробках, таких, як нова енергоефективна система віконних профілів REHAU GENEO, виготовлена з високотехнологічного фіброволоконного матеріалу RAU-FIPRO. Вперше дана система була представлена на виставці Fensterbau/Frontale в м. Нюрнберг в 2008 році. З липня 2010 року компанія REHAU виводить дану систему на ринок України.

REHAU GENEO з монтажною глибиною 86 мм є однією з кращих енергозберігаючих віконних профільних систем, представлених в даний час на ринку. Коефіцієнт теплопровідності системи становить 0,91Вт/м²К по DIN 4108, що відповідає коефіцієнту опору теплопередачі R=1,1 м²К/Вт (дана система дозволяє виготовляти вікна, що майже в два рази перевищують показники норм по теплоізоляції для вікон в Україні). Нова система відповідає всім необхідним вимогам щодо енергозбереження, не погіршуючи при цьому високу звукоізоляцію та ефективний захист від зламу. За допомогою системи GENEO виготовляються вікна зі звукоізоляцією класу 5 та захистом від зламу класу 2 без посилення сталлю. Розроблений спеціально для системи GENEO високотехнологічний фіброволоконний матеріал RAU-FIPRO відрізняється рекордною міцністю та високим рівнем опору до навантажень. Протягом багатьох років цей матеріал відмінно зарекомендував себе в авіабудівництві та конструкціях гоночних автомобілів для Формули 1. Завдяки армуванню з волокнистого композитного матеріалу можна повністю відмовитися від сталі, що в свою чергу виключає утворення мостиків холоду та робить систему до 40% легше аналогічних систем такого класу зі сталевим армуванням. Це забезпечує скорочення витрат на логістику та ведення складу, які мали місце при використанні металевих деталей. Крім того, придбана легкість профілю підвищує зручність транспортування та прискорює процес монтажу. Важливо відзначити, що впровадження нової технології не вимагає значних інвестицій у виробництво: виробництво віконних блоків з профільної системи GENEO може проводитися на існуючому обладнанні. Серед переваг вікон з системи GENEO - не тільки найвища енергоефективність. Вони міцні, орієнтовані на майбутнє та пропонують максимальний комфорт. Завдяки підвищеній звукоізоляції вони забезпечують приємну тишу, а за допомогою виняткової захисту від зламу - оптимальну безпеку. Так як орієнтованість на майбутнє тісно пов'язана з позитивним балансом навколишнього середовища, система GENEO забезпечує стандартизоване вторинне використання ресурсів, яке забезпечується певним циклом матеріалу RAU-FIPRO.

З серпня 2010 року контакти компаній-переробників нової профільної системи REHAU GENEO в Україні, а також докладну інформацію про новий продукт всі бажаючі можуть отримати, звернувшись на гарячу лінію компанії за телефоном 0 800 30 8888 (дзвінки зі стаціонарних телефонів на території України безкоштовні) або на сайті www.rehau.ua/geneo.

 
REHAU
пгт. Чабаны, ул. Машиностроителей, 1
Киево-святошинский р-н, Киевская обл., 08162
Тел.: 0 800 30 8888 / (044) 255 17 96
Факс: +38 044 467-77-15
Веб:
МіткиМітки:  geneo, rehau, профиль

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті