Компанія REHAU на VIІІ Міжнародному конгресі «Вікна. Двері. Фасадні системи. Архітектурне скло 2011»
  
Компанія: REHAU
Компанія REHAU на VIІІ Міжнародному конгресі «Вікна. Двері. Фасадні системи. Архітектурне скло 2011»

26-27 січня 2011 року в рамках щорічної виставки «Примус: Вікна. Двері. Профілі 2011» пройшов VIІІ Міжнародний конгрес «Вікна. Двері. Фасадні системи. Архітектурне скло 2011». Організаторами конгресу виступили корпорація Primus Exhibitions Group, Інститут віконних технологій ift Rosenheim (Німеччина) та Асоціація «Українські виробники світлопрозорих конструкцій». Компанія REHAU виступила одним із спонсорів конгресу.

Провідні світові експерти та розробники профільних систем, технологи та архітектори, а також галузеві та ділові ЗМІ зустрілися для того, щоб обговорити перспективи і тенденції розвитку галузі, а також обмінятися досвідом та технологічними новинками. Основна увага учасників конгресу була зосереджена на питаннях енергозбереження. До уваги слухачів були представлені доповіді про перспективи енергозберігаючих технологій у віконній галузі України, нормативно-правові аспекти енергозбереження, про енергоефективні вікна, фасади та засклення в сучасному будівництві. Також були розглянуті питання монтажу світлопрозорих конструкцій, виробництва та технічно правильного застосування скла в будівництві та ін.

Компанія REHAU взяла участь в конгресі з доповіддю, підготовленою керівником відділу прикладної техніки Володимиром Мудраком, на тему: «Перспективи енергозберігаючих технологій у віконній галузі України». Питання, які були висвітлені в доповіді, викликали жвавий інтерес у аудиторії, так як тема економії енергії та застосування енергозберігаючих технологій в будівництві сьогодні особливо актуальна.

Міжнародний Конгрес «Вікна. Двері. Фасадні системи. Архітектурне скло 2011» став для всіх компаній-учасників прекрасною можливістю ознайомитися з новими продуктами для будівництва, поділитися досвідом та визначити подальший напрям розвитку індустрії світлопрозорих конструкцій.

 
REHAU
пгт. Чабаны, ул. Машиностроителей, 1
Киево-святошинский р-н, Киевская обл., 08162
Тел.: 0 800 30 8888 / (044) 255 17 96
Факс: +38 044 467-77-15
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті