Горшочки с мясом, фасолью и грибами | Середа, 28 листопада 2012 р. Автор: asterixoder Горшочки с мясом, фасолью и грибами Время приготовления – 1,5 часа, если фасоль сварена заранее. Порций – 4. Ингредиенты: Говядина (свинина, баранина) – 400 гр., Фасоль – 1 стакан, Помидоры – 250 гр., зимой можно использовать томатную пасту (2 ст. ложки), Грибы – 250 гр., Болгарский перец – 2 шт., Лук – 2 шт., Подсолнечное масло – 5 ст. ложек, Соль, перец, зелень. Читать далее Горшочки с мясом, фасолью и грибами... Мітки: грибы, мясо, фасоль Tweet << Попередній запис | Наступний запис >> Надіслати на E-mail Версія для друку Зміна коментаря Виправлений текст: Анонімні незареєстровані користувачі можуть редагувати свої повідомлення тільки протягом 15 хвилин після публикації. Коментарі(0)Додати коментар… Відповідь до Ваше ім’я: (не обов’язково) або Ваш E-mail: (для отримання відповідей) Ви можете увійти за допомогою: Ваш коментар Введіть число на картинці *: Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!Додати коментар Відповідь до Ваше ім’я: (не обов’язково) або Ваш E-mail: (для отримання відповідей) Ви можете увійти за допомогою: Ваш коментар Введіть число на картинці *: RSS-стрічка