Пудинг из печени | Середа, 8 жовтня 2014 р. Автор: asterixoder Пудинг из печени – это нечто среднее между суфле и паштетом. Ну, очень нежное блюдо. Время приготовления – 30 минут. Порций – 4. Ингредиенты: Печень куриная – 300 гр., Яйца – 3 шт., Лук – 1 шт., Сливочное масло – 50 гр. + 15 гр. (смазать формочки), Сливки – 100 мл, Мускатный орех – 0,5 ч. ложки, Соль и перец. Пошаговый рецепт пудинга из печени... Мітки: печень, пудинг Tweet << Попередній запис | Наступний запис >> Надіслати на E-mail Версія для друку Зміна коментаря Виправлений текст: Анонімні незареєстровані користувачі можуть редагувати свої повідомлення тільки протягом 15 хвилин після публикації. Коментарі(0)Додати коментар… Відповідь до Ваше ім’я: (не обов’язково) або Ваш E-mail: (для отримання відповідей) Ви можете увійти за допомогою: Ваш коментар Введіть число на картинці *: Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!Додати коментар Відповідь до Ваше ім’я: (не обов’язково) або Ваш E-mail: (для отримання відповідей) Ви можете увійти за допомогою: Ваш коментар Введіть число на картинці *: RSS-стрічка