«Зелені зони» туристичної надії
  
Автор:

КемерНу ось, нарешті почала вимальовуватися картина поетапного виходу туристичної галузі України з вимушеного тривалого простою, викликаного пандемією коронавіруса. Головною перешкодою, для українських туристів, до нині була необхідність двотижневої самоізоляції при прибутті з-за кордону. Тепер до цього питання, буде застосовуватися, як зараз, модно говорити, «адаптивний підхід».
  «Червоні» та «зелені»
  Рішення про вимушену двотижневої самоізоляції буде прийматися на підставі списку «зелених» і «червоних» країн. До перших відносяться ті, в яких кількість заражень коронавірусів станом на 14 червня 2020 року менша 40 випадків на 100 тисяч населення. До других, відповідно ті, де більше. При поверненні з «зелених» країн, двотижнева самоізоляція не обов’язкова.
  Отже, подивимося, хто ж ці «зелені щасливчики». Ми будемо розглядати, в першу чергу найбільш популярні туристичні напрямки. Туреччина (https://www.t.zp.ua/Отдых-в-Турции/анталийское-побережье), Єгипет, Болгарія, Чорногорія, Кіпр, Греція, Грузія, Хорватія, Словенія, Туніс, Албанія, Індія, Шрі-Ланка, Таїланд, Китай , В’єтнам. За великим рахунком, цього списку, цілком достатньо, щоб забезпечити українським туристам, практично повноцінний курортний сезон. Питання, тільки в тому, як буде налагоджено авіасполучення, якими будуть додаткові умови від приймаючих сторін і наскільки високими будуть ціни на відпочинок.
  У «червоний список», як і слід було очікувати потрапили «лідери» за кількістю захворювання на коронавірус: США, Іспанія (https://online-tour.net/туры-в-испанию-из-херсона/), Італія, Франція, Португалія , а також цілком популярна «екзотика»: Мальдіви, Домініканська Республіка, Катар.
  Загалом, можна з упевненістю сказати, що поява цього списку є дуже хорошою новиною для українських туристів. Може бути не всі ще так безнадійно, і сезон 2020 року, ще вдасться врятувати.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті