Яскрава зима у Чорногорії
  
Автор:

Зима у ЧорногоріїЧорногорія – дивовижна країна, здатна справити враження на найвибагливішого туриста, у будь-яку пору року. Природних красот тут у надлишку. Влітку вона дарує незабутні враження на сонячному березі Адріатичного моря, а зимовий відпочинок у Чорногорії (https://www.t.zp.ua/черногория-из-запорожья) найкраще провести в дрімучих горах. Казкові пейзажі та море позитивних емоцій гарантовані.
  «Лучше гор могут быть только Черные горы»
  Я не випадково, як підзаголовок, взяв трохи перефразований рядок із пісні Володимира Висоцького. Він з першого свого відвідування безоглядно закохався в цю унікальну країну. І хоча вони з Мариною Владі відпочивали біля моря, на Сан-Стефані, я думаю, частина альпіністських пісень присвячена й чорногорським горам. Тому що гори в Чорногорії оточують тебе скрізь.
  Зимова Чорногорія, це насамперед гірськолижний відпочинок. Але й крім нього, є багато вражаючих локацій. Національний парк Дурмітор, що влітку справляє незабутнє враження своєю величністю, взимку перетворюється на країну снігової казки. Незаймана природа Балкан, настільки далека від мирської метушні, що неможливо уявити, що лише за п’ятдесят кілометрів вирує європейське життя.
  Звичайно, треба зазначити, що гірськолижні курорти Чорногорії не мають альпійської інфраструктури, але в них є щось інше, давніше і могутнє. Сили природи в Чорногорії видно неозброєним оком, і тільки заради цього варто хоча б раз тут побувати.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті