Зима, гори, вино
  
Автор:

Грузія взимкуЯкщо влітку Грузія пропонує гостям море гарного настрою, то взимку вона дарує всім приїжджим гори позитивних емоцій. У холодну пору року Сакартвело так само прекрасна і неповторна, як завжди. Дивуючись, що хтось їде до Грузії взимку, люди зазвичай не беруть до уваги, що зимові місяці не скрізь морозні та снігові, як у їхніх рідних широтах. Різна висота над рівнем моря, кілька кліматичних поясів, наявність субтропічної зони, її різноманітний рельєф разом створюють абсолютно різні погодні умови в протилежних куточках Сакартвело.
  Чим прекрасна Грузія взимку?
  Відпочинок у Грузії взимку (https://www.t.zp.ua/грузия-из-запорожья) може бути найрізноманітнішим. Перше, що спадає на думку, гірськолижні курорти, все-таки Грузія вважається гірською країною. Насправді повністю обладнаних комплексів, не так багато, але ті, що є, повністю відповідають найвищим вимогам. Тому любителям гірськолижного відпочинку тут буде чим зайнятися.
  Але більшість відпочиваючих, які відвідують Грузію взимку, їдуть не за гірськолижкою. Бальнеологічні курорти, перш за все, всесвітньо відомий Боржомі, працюють цілорічно, тому на них, відвідувачів узимку не менше, ніж улітку. У Боржомі взимку можна викупатися у відкритому гарячому басейні з мінеральною водою з температурою +20 °С, хоча довкола нерідко лежить сніг.
  Також взимку Грузія пропонує туристам безліч екскурсійних турів. Температура для проведення екскурсій на свіжому повітрі практично завжди комфортна, народу значно менше, так що саме в зимовий період пам’ятками Грузії можна насолодитися повною мірою. А їх тут більше, ніж достатньо. Так що відпочинок у Грузії взимку ніяк не буде похмурою поїздкою, тим більше, що вище не було сказано жодного слова про грузинське вино та гостинність.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті