Доступні умови кредитування бізнесу
  
Автор:

Під час війни український бізнес опинився в центрі багатьох проблем, включаючи соціальні, економічні, розвиток місцевих громад і навіть питання безпеки та оборонного потенціалу країни. Незважаючи на нові виклики, з якими бізнес повинен боротися, війна породила нову тенденцію, коли бізнес і суспільство об’єднуються для досягнення єдиної мети – Перемоги. Багато українських компаній стали новими лідерами, не тільки на внутрішньому ринку, але й стали прикладом там, де народжуються нові цінності та встановлюються нові критерії лідерства. Сучасні реалії визначають чітку картину, де бізнес середовище стає більш активним та сильним, прагне розвиватися та відбудовувати економіку України. Однак навіть для таких благородних цілей, бізнес часто стикається з проблемою фінансування. Багатьом підприємцям не вистачає коштів для налагодження процесів у бізнесі, а деякі не можуть отримати фінансування від банківських установ та грантодавців.

Підприємницька спільнота повинна усвідомлювати, що державні програми не завжди можуть задовольнити всі потреби бізнесу, особливо в теперішній час, коли дефіцит бюджету та нагальні потреби населення ставляться на перше місце, оскільки від них залежить майбутнє країни. Тому має велике значення наявність альтернативних джерел кредитування для бізнесу, оскільки іноді підприємцю просто не вистачає грошей на закупівлю товару або перекриття касового розриву. У таких випадках найкраще звертатися до фінансових компаній, що спеціалізуються на кредитуванні бізнесу. Крім того, вони надають можливість отримати гроші швидко, а підприємцям не потрібно збирати велику кількість документів, як це вимагається в банках.

З першого дня нашого існування, фінансова компанія FinStream займається кредитуванням бізнесу та вже більше сотні задоволених клієнтів повернулися до нас. Наша репутація як надійного фінансового партнера заснована на індивідуальному підході до кожного бізнесу, не лише наданні кредитів, а й унікальній можливості консультування та розумінні фінансових показників для запропонування оптимальних варіантів клієнту.

Ми спеціалізуємося на кредитах для різних видів бізнесу та на нашому сайті FinStream, ви можете знайти розділи, які включають:

Якщо ви ведете свій бізнес щонайменше шість місяців, залиште заявку на нашому сайті, а наш спеціаліст зв’яжеться з вами, щоб обговорити всі деталі та запропонує найкращий варіант для вас. Процедура отримання кредиту для бізнесу відбувається максимально швидко та комфортно для підприємців. Наші послуги не обмежуються місцем розташування бізнесу, оскільки ми можемо фінансувати бізнес по всій території країни, що забезпечує зручність та доступність для клієнтів. Щоб підписати договір з нами, вам лише потрібно один раз відвідати наш офіс. Наші спеціалісти завжди на зв’язку з позичальниками, тому компанія завжди готова розглянути індивідуальні умови погашення кредиту або продовж

Компанія FinStream надає кредити малому та середньому бізнесу на термін до 3-х років по всій території України. Якщо ви є приватним підприємцем (самозайнятим, фрілансером), підприємством з будь-якою формою власності, агро компанією чи аграрієм, то можете скористатися нашими послугами. Головним критерієм є те, щоб ваш бізнес був активним та ефективно функціонував, з позитивною динамікою фінансових показників. Наша компанія розглядає не тільки офіційну фінансову звітність, а й управлінську, що робить процес отримання кредиту простішим та швидшим, порівняно з банком. Основні переваги компанії FinStream включають:

  • Термін рішення щодо кредиту становить 48 годин з моменту надання повного пакету документів.
  • Прозорі умови кредитного договору, що дозволяє нашим клієнтам отримати адаптований графік погашення позики без прихованих платежів та додаткових комісій.
  • Проста процедура укладання угоди за одне відвідування офісу

Наша компанія працює з метою розвитку малого та середнього бізнесу в Україні, тому ми створюємо умови, які відповідають потребам підприємців. Якщо вам потрібен кредит на короткий або тривалий термін, звертайтеся до нас та переконайтеся, чому FinStream є однією з найкращих компаній на фінансовому ринку України.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(1)
id184200-Peter Bately Peter Bately
Due to their size for interest-bearing loan repayment, term loans are advantageous. Short-term loans pay off the borrower’s principal in less than a year.
Visit here ceilingtilesinusa.com/ Ceiling Tile Companies USA
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті