Естетичне протезування зубів
  
Author:

Естетичне протезуванняЗубні протези, в уявленні більшості людей, пов’язані з незручністю, дискомфортом і втратою естетики. На щастя, сьогодні це не є аксіомою. В даний час в кожному конкретному випадку для пацієнта виготовляють зручні стоматологічні конструкції, які дуже скоро сприймаються як власні зуби. Вони не доставляють ніякого дискомфорту і візуально не відрізняються від справжніх зубів. Зубні протези повністю відновлюють анатомію і фізіологію зубощелепної системи. Виник навіть спеціальний термін – естетичне протезування.
   Що це таке?
   Естетичне протезування зубів служить не тільки для відновлення функцій зубів, але й для створення ідеальної посмішки. Для відновлення краси зубного ряду створюються нові методики, що дозволяють вирішити цю проблему.
   В першу чергу, нові матеріали протезування. Керамічні коронки з діоксиду цирконію та оксиду алюмінію, пропускають світло точно так же, як тканини зуба, тому такі протези не відрізняються від живих зубів, що дуже важливо при естетичному протезуванні.
   Для відновлення краси і функціональності передніх зубів застосовуються вініри. Ці мікропротези представляють собою тонкі керамічні пластинки, що служать надійним захистом і надають усмішці здоровий і красивий вигляд. За допомогою вінірів можна досягти відмінного результату в разі, якщо зуб змінив свій колір, між зубами є проміжки, якщо старі пломби відрізняються за кольором. Також цей вид мікропротезування з успіхом застосовується для видалення наслідків травм, наприклад, при наявності відколів на зубах.
   Фахівці в області зубного протезування стоматологічного центру «НИКАС», на практиці використовують більшість сучасних методик, з цінами і асортиментом яких можна ознайомитися на сторінці http://nikas.zp.ua/uslugi/protezirovanie/
 


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK