By the conditions of the competition, the membership of experts committee being formed strictly in accordance with the original methodics. All experts are guarantee the qualitative and unprejudiced valuation of contest’s participants with their professionalism and the good name.

Specialists of 2008 in “Foodstuff” category(18)
View “Galina Dmitrovska's” profile
Провідний науковий співробітник НДІХТ НДЧ Національного университету харчових технологій
Voted in 13 nominations.
View “Olga Dudchak's” profile
Шеф-кухар з міжнародним досвідом роботи
Voted in 32 nominations.
View “Irina Frank's” profile
Редактор рубрик «Ресторан», «Тенденции», «Мастер-класс», «Банкет», «Украшаем», «Продукт», «Актуальная кухня», «Детская кухня», «Готовим вместе»
Эксперт Вкуса
Rated the contestants in 15 nominations.
View “Tamara Gerasimenko's” profile
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Flat cafe
Voted in 87 nominations.
View “Yuriy Levin's” profile
Кондитер, фуд-стиліст
Rated the contestants in 20 nominations.
View “Nataliya Mikhneva's” profile
Кандидат медичних наук, дієтолог, гастроенторолог медичного центру при Українському НДІ харчування
Voted in 51 nominations.
View “Лідія Олексіївна Карпенко's” profile
Президент Спілки молочних підприємств України
Gave vote in 13 nominations.
View “Констянтин Хоруженко's” profile
Керівник Тrek-metro
Voted in 15 nominations.
View “Євгеній Валерійович Зінченко's” profile
Євгеній Валерійович Зінченко
Шеф-повар
Gave vote in 3 nominations.
View “Віра Оболкіна's” profile Кондитерські вироби. Інститут післядипломної освіти,
(курс по підготовці експертів харчових продуктів та напоїв)
Rated the contestants in 5 nominations.

Note The information provided on this page was actual during the contest’s researches in 2008, and currently this is an archived information. Keep in mind that time does not stand still: people make a career, change jobs or even a profession, so accordingly, the information about the jury members could subsequently change during the time.