By the conditions of the competition, the membership of experts committee being formed strictly in accordance with the original methodics. All experts are guarantee the qualitative and unprejudiced valuation of contest’s participants with their professionalism and the good name.

Specialists of 2021 in “Foodstuff” category(9)
View “Galina Dmitrovska's” profile
Провідний науковий співробітник НДЧ Національного университету харчових технологій
Gave vote in 35 nominations.
View “Kateryna Donovska's” profile
Kateryna Donovska
Фінансовий радник
Voted in 1 nomination.
View “Olga Dudchak's” profile
Викладач кулінарії в телешоу «Від пацанки до панянки», шеф-кухар з міжнародним досвідом роботи
Gave vote in 1 nomination.
View “Olena Edelkina's” profile
Директор журналу «Брутто»
Brutto magazine
Rated the contestants in 1 nomination.
View “Александр Гайдаш's” profile
Науковий співробітник Інституту зернових культур НАН України.
Селекціонер кукурудзи, в.о. завідувача лабораторією фізіології рослин і методів селекції
Gave vote in 15 nominations.
View “Ольга Шкарупа's” profile
Директор магазину One Price
Voted in 1 nomination.
View “Oksana Tonkha's” profile Доктор сільськогосподарських наук, доцент, Агробіологічний факультет НУБІП України
Gave vote in 1 nomination.

Note The information provided on this page was actual during the contest’s researches in 2021, and currently this is an archived information. Keep in mind that time does not stand still: people make a career, change jobs or even a profession, so accordingly, the information about the jury members could subsequently change during the time.