Send emailThe function of sending of the article to email are available to registered users only. Sign up now!
Останній тиждень конкурсу «Фаворити Успіху – 2011»
  

Онлайн-голосування щорічного конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху — 2011» буде завершено через тиждень, 15 грудня.

Загальна картина вподобаннь споживачів вже практично зрозуміла. Поглянувши на поточні рейтинги в будь-якій з чисельних номінацій конкурсу, вже можна констатувати факт появи нових лідерів та аутсайдерів українського ринку товарів та послуг, а також привітати зірок вітчизняної поп-сцени, яких прихильники палко підтримували протягом цілого року!

Голосування на FAVOR.com.uaПроте залишається ще один, останній тиждень проведення конкурсу, протягом якого ви все ще можете вказати в голосуванні на своїх Фаворитів та підтримати своїх улюблених зірок української сцени!

В конкурсі «Фаворити Успіху» представлені кілька сотень номінацій, кожна з яких  — окрема категорія ринку товарів та послуг народного споживання. Результати конкурсу «Фаворити Успіху» завжди публічні та загальнодоступні на FAVOR.com.ua!

Коли ви стоїте перед вибором, а поряд немає знайомих людей, що могли б щось порекомендувати і допомогти вам обрати з усього асортименту потрібного товару, просто зайдіть на FAVOR.com.ua та перегляньте результати голосування у відповідній номінації!

FAVOR.com.ua завжди підкаже вам найкращий вибір!

Фото/відео-галерея церемонії
нагородження «Фаворитів Успіху – 2010»

 Урочиста церемонія ногородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху — 2011» відбудеться на початку 2012 року. На церемонію будуть запрошені всі представники спеціального журі, експерти, знаменитості, а також найактивніші учасники онлайн-опитувань, які проголосували в не менш, як 100 номінаціях. Церемонія нагородження  — щорічний святковий захід з яскравою та незабутньою шоу-програмою, розіграшами призів та багатьма іншими приємними сюрпризами!

Слідкуйте за подальшими аносами! Готуйтесь зустрічати нових Фаворитів України, відмічених нагородою конкурсу, знаком «Фаворит Успіху — 2011»!


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(1)
Таня (*.103.237)
Супер
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.