Send emailФункція відправки статті на email доступна тільки зареєстрованим користувачам FAVOR.com.ua. Зареєструйтеся зараз!
Призи від журналу «Любимая»
  

Журнал «Любимая» — це захоплююче видання для сучасних активних жінок, які піклуються про здоров’я та благополуччя своїх близьких, люблять подорожувати, цікавляться модою, новинками косметики, захоплюються кулінарією та облаштуванням домашнього інтер’єра.

У кожному номері «Любимой» — маса різноманітних рубрик, у яких представлені компетентні статті із коментарями авторитетних спеціалістів, журналістські розслідування з життя відомих кіноакторів, захоплюючі матеріали про легендарних жінок у історії, відверті інтерв’ю зі знаменитостями і багато чого іншого. Ексклюзив видання — оригінальна викрійка від знаменитих українських дизайнерів! Якісна поліграфія, стильний дизайн, різноманітна і корисна інформація, а також доступна ціна роблять видання незамінним для читачок і вигідно відрізняють «Любимую» від інших жіночих журналів.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(3)
Анонімний коментатор (*.98.31)
Обидно. Класный был журнал.
utilmind utilmind
Не выдержали кризиса. Их нет ещё с осени 2008.
Анонімний коментатор (*.98.31)
А почему уже нет журнала????????????
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.