Send emailФункція відправки статті на email доступна тільки зареєстрованим користувачам FAVOR.com.ua. Зареєструйтеся зараз!
7-a церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху»!
  
Медаль «Фаворит Успіху – 2009» Як уже повідомлялось, конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» підбив підсумки голосування, що проводилося протягом всього 2009 року, і знає імена переможців! Вони будуть оголошені в ходе сьомої урочистої церемонії нагородження, яка відбудеться 12 травня в концерт-холі FreeДом!

На церемонії нагородження будуть оголошені торгові марки товарів та послуг, а також найбільш яскраві імена українського шоу-бізнесу, які були визнані найкращими за результатами всеукраїнського опитування!

Серед переможців що нагороджуватимуться на майбутній церемонії, будуть представлені такі споживчі сегменти як: безрецептурні фармпрепарати, косметика, автомобілі, будівельні матеріали, побутова хімія та техніка, товари для дому, банківські послуги, столичні розважальні заклади, продукти харчування, а також представники ЗМІ і шоу-бізнесу!

Ведучі церемонії нагородження
Ведучі церемонії нагородження:
Павло Костіцин та Катя Віноградова

На цей святковий захід запрошені учасники експертних комісій: професіонали та фахівці різних галузей народного споживання, а також українські Знаменитості — учасники Журі Успішних Людей конкурсу.
Також, звичайно, будуть запрошуватися найбільш активні учасники споживчого онлайн-голосування минулого року, що висловили свою думку та вказали на власних Фаворитів у 100 й більше номінаціях конкурсу, увічнивши своє ім’я на Дошці Пошани
!

  Програма заходу, крім нагородження Переможців традиційно включає:

  • яскраву шоу-програму від українських зірок, зокрема, переможців за результатами опитувань конкурсу «Фаворити Успіху»: в номінації «Чоловіча група» — групи С.К.А.Й. і Андраніка Алексаняна — переможця дитячого Євробачення, який також, завдяки загальній підтримці, став «Фаворитом Успіху» у номінації «Молодий талант»;
  • розіграш призів від партнерів та переможців конкурсу!

…повна програма заходу буде опублікована в найближчі дні, слідкуйте за новинами на FAVOR.com.ua!

Також очікуйте фото- та відео-звіт майбутньої події, які неодмінно будуть опубліковані на FAVOR.com.ua в розділі події конкурсу!

 Нагадуємо Вам про те, що в даний час триває голосування за кращі торгові марки та імена вже нинішнього, 2010 року! Поспішайте підтримати своїх власних «Фаворитів»! Найбільш активні учасники онлайн-опитувань, що проголосували у 150 й більше номінаціях конкурсу, отримають запрошення на наступну Церемонію нагородження «Фаворитів Успіху», зможуть поринути у святкову атмосферу Успіху, своїми очима побачити Лідерів українського ринку, що стали Переможцями завдяки загальній підтримці та Вашому вибору!

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.