Send emailФункція відправки статті на email доступна тільки зареєстрованим користувачам FAVOR.com.ua. Зареєструйтеся зараз!
Зустрічаємо «Фаворитів Успіху» на 10-ій, ювілейній церемонії нагородження!
  
Афиша10-а церемонія нагородження
переможців конкурсу «Фаворити Успіху»!
29 травня в клубі Decadence House (Арена Entertainment, Київ) відбудеться 10-та щорічна урочиста церемонія нагородження переможців Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху»!
Decadence House logo

На цій урочистій події будуть оголошені торгові марки найкращих товарів і послуг українського ринку та імена найяскравіших зірок шоу-бізнесу, що стали переможцями конкурсу за результатами всенародного голосування, яке проводилось протягом всього минулого року на інтернет-порталі FAVOR.com.ua.

У ході шоу-програми церемонії нагородження гостей порадують своїми виступами переможці конкурсу в блоці номінацій шоу-бізнес — найяскравіші представники української сцени 2012 року, які стали «Фаворитами Успіху» завдяки гарячій підтримці своїх прихильників! Шоу-програма заходу буде дуже насиченою виступами справжніх сучасних зірок української сцени: шоу-балетів Foresight і PoleArtBallet, та ряду інших номінантів у блоці номінацій «шоу-бізнес». Попереду маса сюрпризів і розіграші призів! Телеверсія церемонії нагородження транслюватиметься на телеканалі «Максі-ТВ».

Ведучі шоу:
Павло Костіцин і Анна Завальська.

Також для гостів заходу виступлять: Таня Берк (Tania Berq), Олександр Кривошапко, Галина Безрук, Влад Курасов, Євген Литвинкович, Наталя Морозова, Віка Петрик, Олексій Смирнов, Аіда Ніколайчук.

Почесними гостями стануть GreenGrey, Dekolte, брати Борисенко, YarosLove, Наталя Валевська, Влада Назік, Галина Безрук, Слава Колодяжний, група New Gen, Мариетта, Андре Тан і багато інших.

Зустрічайте нових Фаворитів, відзначених нагородою «Фаворит Успіху» — символом визнання професіоналів та вискої громадської довіри!

Традиційно на святкове шоу нагородження запрошуються в гості найактивніші учасники минулорічного народного онлайн-голосування! Якщо ви проголосували в 100 або більше номінаціях конкрсу — увійдіть на FAVOR.com.ua під своїм ім’ям користувача та скачайте свій електронний запрошувальний квиток!

Якщо ви не були настільки активним учасників голосування, але бажаєте потрапити на шоу – пропонуємо взяти участь у розіграші десяти запрошень в соціальних мережах! Розігрується 5 запрошень на дві особи на сторінці конкурсу ВКонтакті, та 5 на Фейсбуці! Для участі в розіграші необхідно «лайкнути» сторінку конкурсу в соц.мережах і «поділитися» верхньою новиною з друзями — Like & Share! Підсумки будуть підведені 27 травня.

* Справка Коротка довідка

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» з 2003 року проводить щорічні рейтингові дослідження з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних торгових марок товарів та послуг, а також найбільш яскравих представників вітчизняного шоу-бізнесу. У публічному рейтингу беруть участь всі без винятку торгові марки, що офіційно присутні на ринку у відповідних категоріях свого профілю.

Переможці конкурсу визначаються за підсумками народного голосування, за участю трьох респондентських груп: Експертного Журі (професійних галузевих фахівців свого профілю, представлених поіменно), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) та безпосередніх споживачів, які вказують свої персональні уподобання, діляться думками, особистим досвідом і рекомендаціями в Інтернеті на FAVOR.com.ua.

Церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху» — щорічна святкова подія з традиційною яскравою шоу-програмою за участю зірок української сцени, розіграшами призів та масою інших інтриг і сюрпризів. Церемонія нагородження транслюється на телебаченні та в Інтернеті.


З питань акредитації представників ЗМІ звертайтесь до організаторів.
Номери телефонів: (044) 592-82-67, 592-82-68, E-mail: .

Також нагадуємо про те, що вже зараз триває голосування за найкращі торгові марки вже поточного 2013 року! Поспішайте підтримати своїх Фаворитів! Найактивніші учасники онлайн-опитування обов’язково отримають запрошення на наступну церемонію нагородження за результатами 2013 року, де зможуть зануритись у святкову атмосферу Успіху, своїми очима побачити лідерів українського ринку, що заслуговують звання «Фаворитів Успіху» завдяки високій оцінці громадськості та ВАШОМУ вибору!

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(2)
cool.kuhni2014 cool.kuhni2014
Я б поздравила от себя
bogdana78 bogdana78
А где можно скачать этот электронный билет?
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.