Зустрічаємо «Фаворитів Успіху» на 11-ій церемонії нагородження!
  
Афиша11-а церемонія нагородження
переможців конкурсу «Фаворити Успіху»!
5 червня в концерт-холі FreeДом (Київ) нарешті відбудеться довгоочікувана 11-ая церемонія нагородження переможців Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху»!
FreeДом logo

На майбутньому святковому шоу будуть вручені золоті медалі «Фаворит Успіху» переможцям конкурсу — найкращим у своїх категоріях торговим маркам товарів і послуг, а також найяскравішим зіркам українського шоу-бізнесу, які заслужили найвищу оцінку в рейтингу за результатами минулорічного цілорічного всеукраїнського дослідження експертних і споживчих уподобань.

Зокрема, в ході онлайн-голосування, яке проходило протягом усього 2013 року на FAVOR.com.ua, було опитано понад 35 тисяч респондентів, які висловили свою довіру до торговим маркам у понад 500 категоріях ринку товарів і послуг, столичних закладів і номінаціях шоу-бізнесу! Кращі з кращих будуть представлені на щорічному урочистому шоу «Фаворитів Успіху» для вручення нагород!

Зустрічайте нових Фаворитів, відзначених знаком «Фаворит Успіху» — символом визнання професіоналів і незрівнянної довіри споживачів!

 Програма заходу

  • Офіційна промова організаторів конкурсу «Фаворити Успіху».
    Привітання переможців конкурсу від аудиторів дослідження споживчих уподобань: представників маркетингової дослідницької компанії InMind і Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).
     
  • Урочисте вручення нагород переможцям, «Фаворитам Успіху – 2013»
    Серед переможців отримувати нагороди будуть представники таких галузей ринку як Продукти харчування, Побутова хімія, Косметика, Безрецептурні лікарські засоби, Заклади столиці, Фінансові послуги, ЗМІ, і звичайно ж переможці блоку номінацій «Шоу-бізнес»!
     
  • Слайд-шоуСпеціальна шоу-програма з виступами молодих зірок української сцени, які стали переможцями публічного рейтингу завдяки гарячій підтримці своїх шанувальників:
    • Владислав Курасов, Олексій Смірнов, Аіда Николайчук, Віка Петрик, Аліна Гросу;
    • Багатократний Фаворит украинскої аудіторії, переможець четвертий рік поспіль — шоу-балет «Форсайт»!
    • В гостях, Андре Тан, Олексій Залевський, група «Фрідом Джаз» та інші...
       
  • Лотерея з розіграшами подарунків серед гостей заходу (для участі в лотереях гостям необхідно мати при собі особисту візитку);
  • …напої від організаторів та партнерів.

    Церемонія нагородження транслюватиметься 5 червня в Інтернеті, на youtube-каналі конкурсу.

Медаль «Фаворит Успіху - 2013»Коротка довідка

Фаворити Успіху — перший і поки ще єдиний в Україні конкурс торгових марок, який цікавиться думкою безпосередніх споживачів і публікує рейтинги гравців ринку у відкритий доступ. Рейтинги складаються щорічно з 2003 року з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних споживачами і рекомендованих експертами брендів, компаній, закладів, ЗМІ, а також найяскравіших представників шоу-бізнесу. У рейтингу, розділеному на категорії товарів і послуг, беруть участь всі без винятку торгові марки, що офіційно діють на українському ринку. Респонденти самостійно формують список учасників, рекомендуючи свої улюблені бренди, за які бажають проголосувати.

Фаворитів Року — лідерів рейтингу громадських уподобань визначають 3 журі: Спеціалісти (галузеві експерти) визначають якість товарів і послуг. Популярність і успішність бренду — завдання для публічних громадських діячів країни та Знаменитостей. А висловити свою довіру до торгової марки може кожен небайдужий Споживач в Інтернет-голосуванні на FAVOR.com.ua.

З питання акредитації ЗМІ звертайтеся до організаторів.
Номера телефонів: (044) 592-82-67, 592-82-68, E-mail: .


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.