Send emailФункція відправки статті на email доступна тільки зареєстрованим користувачам FAVOR.com.ua. Зареєструйтеся зараз!
Завершення першого кварталу голосування на FAVOR.com.ua
  

Завершується перший календарний квартал, перший етап голосування за найкращі торгові марки та персоналії України 2010 року!

Не хвилюйтесь, якщо ви ще не встигли проголосувати у всіх цікавих для вас категоріях: у вас ще буде можливість зробити це у другому кварталі, а якщо ви все ж встигли, то зможете підтвердити свій вибір у тій чи іншій номінації конкурсу. Нагадуємо, Фаворити Успіху визначаються за результатами всіх чотирьох календарних кварталів.

Ринок не стоїть на місці: з’являються нові торгові марки, які ми вносимо до каталогу у відповідні розділи галузей народного споживання. Якщо в каталозі відсутні будь-які відомі вам торгові марки, за які вам хотілось би проголосувати, ви завжди можете порекомендувати додати їх.

Нагадуємо представникам компаній-учасників опитувань про можливість розміщувати на порталі інформацію про організацію та торгові марки, які вона представляє, а також публікувати новини, прес-релізи та інформацію про цікаві промо-акції.

Будьте активними, голосуйте за улюблені торгові марки та діліться своїми враженнями про них з іншими користувачами порталу FAVOR.com.ua. Найактивніші учасники голосування — ті, хто проголосував в 100 і більше номінаціях конкурсу — не лише потрапаляють на «Дошку Пошани», але й будуть запрошені на церемонію нагородження «Фаворитів Успіху», щоб на власні очі побачити нагородження своїх Фаворитів та мати можливість взяти участь в розіграші призів від торгових марок-переможців.

І пам’ятайте: Успіх супроводжує лише тих, хто справді його прагне. Не втачайте свій шанс взяти участь у визначенні Найкращих!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.