Send emailФункція відправки статті на email доступна тільки зареєстрованим користувачам FAVOR.com.ua. Зареєструйтеся зараз!
«Фаворит Олімпу» досліджує активність українського бізнесу
  
Рейтинг народних уподобань «Фаворити Успіху»

12 серпня 2003 року рейтингове агентство «Research Servіce» за замовленням оргкомітету всеукраїнського бізнес-конкурсу «Фаворит Олімпу» приступило до проведення незалежного дослідження з вивчення соціальної активності успішного українського бізнесу. На підставі методики, спеціально розробленої для конкурсу Інститутом Соціології НАН України, подібні дослідження проводяться вперше. Рейтингове агентство проведе глибинні інтерв’ю по телефону з представниками компаній. Складені на підставі отриманих даних «Бізнеси-портрети» компаній і претендентів будуть узгоджені з ними і передані для подальшого дослідження експертними комісіями (Високе Журі, Рада Експертів по напрямках, Журі СМИ, Оргкомітет, Інтернет-голосування). Читайте також новину на «Рекламастері».


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.