Send emailФункція відправки статті на email доступна тільки зареєстрованим користувачам FAVOR.com.ua. Зареєструйтеся зараз!
На favor.com.ua з’явилася панель закладок
  

Портал FAVOR.com.ua постійно зростає, його структура все більш ускладнюється. Навігація по сайту, передбачена дизайном зразка 2007 року, на жаль, уже не справляється з поточними завданнями, не дає користувачам зручної навігації по всім багаточисельним розділам. Однак, оскільки редизайн порталу на зараз порядку денному не стоїть (хоча і є в планах), для полегшення навігації по сторінках була зроблена спеціальна «панель закладок»...

У правому верхньому куті кожної сторінки (крім головної) з’явився такий значок:  (видний тёльки зареєстрованим користувачам). При кліці на цей значок, сторінка буде добавлена ​​«в закладки», при цьому в лівому верхньому кутку з’явиться відповідна панель зі списком сторінок, на які були поставлені закладки.

Кілька особливостей функціоналу:

  • Закладки працюють тільки для зареєстрованих користувачів. Список закладок є індивідуальним для кожного окремого користувача FAVOR.com.ua.
  • Панель закладок видно у правому-верхньому кутку сторінки тільки тим, у кого є хоч одна закладка.
  • Закладки автоматично сортуються. Спочатку — в алфавітному порядку, за назвою заголовка сторінки, а в подальшому — чим більше було кліків-переходів по закладці, тим вище вона підіймається у списку.
  • В закладки можна додати до 16 сторінок максимум. Обмеження пов’язано виключно з тим, що при великій кількості закладок, їх сенс втрачається, все одно доводиться довго шукати і вибирати потрібну. Якщо в списку є якась зайва сторінка, на яку ви рідко заходите — просто видаліть її зі списку. Простіше скористатися пошуком або існуючої навігацією по сайту.

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.