Друзі galinadmitrovskaya ще не мають жодного запису у власних блогах. |
Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.
Галина Дмитровська
Провідний науковий співробітник НДЧ Національного университету харчових технологій |
||||||||||||
|
||||||||||||
День народження: (68 років) |
||||||||||||
Регіон: Київщина |
||||||||||||
На цьому сайті з: | ||||||||||||
Онлайн-статус: Була на сайті: |
||||||||||||
|
і всіх інших масових часток від 1% до 6% включно..
МОЛОКО 2,6 % жирності: ПАСТЕРИЗОВАНЕ , пряжене, СТЕРИЛІЗОВАНЕ, Стерилізоване пряжене,
ВЕРШКИ (від 10 до 45 )% жиру пастеризовані, стерилізовані. пряжені.
ТЕХНОЛОГІЯ, РЕЦЕПТУРИ, Нормативна документація «під ключ» «на вчера».
Звертайтесь по тел. : 050-355-39-22; 098-398-50-70 або 5464348@i.ua
Источник: www.favor.com.ua/ru/user/?page=2#ixzz2Cxn…