Яблочно-клюквенный крамбл | П’ятниця, 21 лютого 2014 р. Автор: asterixoder Крамбл – это традиционный британский десерт. Он представляет собой слой фруктовой или яблочной начинки, который покрывается сверху слоем крошки из песочного теста и затем запекается. Время приготовления – 45 минут. Порций – 6. Ингредиенты для начинки: Яблоки – 5-6 шт. (где-то 600 гр.), Сахарная пудра – 100 гр., Лимонный сок – 1 ст. ложка, Цедра лимона с мякотью – 2 ст. ложки, Клюква или красная смородина – 100 гр., Корица – 1 ч. ложка, Вода – 50 мл. Ингредиенты для песочной крошки: Мука – 100 гр., Сахарная пудра – 100 гр., Разрыхлитель – 0,5 ч. ложки, Ванильный сахар – 1 ч. ложка, Сливочное масло – 50 гр. Читать далее яблочно-клюквенный крамбл... Мітки: клюква, крамбл, яблоки Tweet << Попередній запис | Наступний запис >> Надіслати на E-mail Версія для друку Зміна коментаря Виправлений текст: Анонімні незареєстровані користувачі можуть редагувати свої повідомлення тільки протягом 15 хвилин після публикації. Коментарі(0)Додати коментар… Відповідь до Ваше ім’я: (не обов’язково) або Ваш E-mail: (для отримання відповідей) Ви можете увійти за допомогою: Ваш коментар Введіть число на картинці *: Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!Додати коментар Відповідь до Ваше ім’я: (не обов’язково) або Ваш E-mail: (для отримання відповідей) Ви можете увійти за допомогою: Ваш коментар Введіть число на картинці *: RSS-стрічка