By the conditions of the competition, the membership of experts committee being formed strictly in accordance with the original methodics. All experts are guarantee the qualitative and unprejudiced valuation of contest’s participants with their professionalism and the good name.
Associate Professor of storage, processing and standardization of plant products National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, Ph.D.
«Bubble&Fun» – маленький ретро-фургончик наповнений італійським просекко.
Він кружляє вулицями міста і доставляє гарний настрій щаслівим дорослим.
Універсальна ідея з ідеально охолодженним просекко для різноманітних заходів – ивенти, фестивалі, весілля
Викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ і аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства НУХТ
Експерт вищої категорії в галузі харчової безпеки і нутріциології, спеціаліст по спортивному харчуванню, експерт по розробці стратегій зміцнення суспільного здоров′я, і просуванню програм здорового способу життя і профілактики різних захворювань
The information provided on this page was actual during the contest’s researches in 2018, and currently this is an archived information. Keep in mind that time does not stand still: people make a career, change jobs or even a profession, so accordingly, the information about the jury members could subsequently change during the time.