Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2018 року у категорії «Напої»(21)
Переглянути профайл «Віталій Анастасьєв»
Менеджер компанії ТОВ «Винфорт». Спеціаліст з продажу продуктів харчування та напоїв.
Оцінив конкурсантів у 24 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Миколайович Гунько»
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук
Оцінив конкурсантів у 62 номінаціях.
Переглянути профайл «Ольга Степанівна Дулька»
Викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ і аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства НУХТ
Дала оцінку в 11 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Кругових»
Директор кафе-бару «Домашні страви» (м. Київ)
Оцінила конкурсантів у 47 номінаціях.
Переглянути профайл «Едуард Насиров»
Незалежний кулінарний блогер, експерт у «Сніданок на 1+1», автор проекту Happyfood
Оцінив конкурсантів у 100 номінаціях.
Переглянути профайл «Жанна Решетицька»
Фуд блогер, автор кулінарного блога Працючої мами https://www.youtube.com/user/zhannaresh/featured
Оцінила конкурсантів у 22 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Хоров»
«Bubble&Fun» – маленький ретро-фургончик наповнений італійським просекко.
Він кружляє вулицями міста і доставляє гарний настрій щаслівим дорослим.
Універсальна ідея з ідеально охолодженним просекко для різноманітних заходів – ивенти, фестивалі, весілля
Проголосував в 25 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Жаботинська» Шеф-кухар мережі ресторанів «23 ресторани»
Проголосувала в 102 номінаціях.
У 3 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Марина Маєвська» Ресторанний критик, шеф-редактор Комунікативної медіа-групи Drinks+
Проголосувала в 17 номінаціях.
У 2 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Владислав Сластін» Експерт вищої категорії в галузі харчової безпеки і нутріциології, спеціаліст по спортивному харчуванню, експерт по розробці стратегій зміцнення суспільного здоров′я, і просуванню програм здорового способу життя і профілактики різних захворювань
Дав оцінку в 31 номінації.
Переглянути профайл «Марія Снігур» Керівник відділу розвитку кавової компанії Kasada Coffee
Проголосувала в 10 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Віктор Тимчишин» Шеф-кухар ресторану Guramma Italiana
Оцінив конкурсантів у 8 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2018 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.