Нові номінації Конкурсу 2013 року
  
З початку 2013 року конкурсом «Фаворити Успіху» були представлені громадськості для оцінювання наступні нові номінації:
Запрошуємо підтримати в голосуванні свої улюблені торгові марки у нових номінаціях конкурсу!

Якщо у вас є ідеї з приводу подальшого вдосконалення конкурсу і додавання до публічної оцінки нових номінацій, в яких всім нам буде цікаво оцінити учасників та дізнатися імена найкращих з них — будь ласка, зв’яжіться з нами зі своїми ідеямиІ Що ще ми випустили з уваги?

Також з голосування були видалені категорії, котрі з тих які з тих чи інших причин стали неактуальними або нецікавими для користувачів FAVOR.com.ua. Нижче представлено перелік «закритих» номінацій, з посиланням на останні результати завершеного 2012 року:

  • Аудіо та відеотехніка
    • 1. Ігрова приставка — сучасні ігрові комп’ютери дають геймерам більше можливостей для розваг ніж приставки.
  • Офісна техніка
  • Друковані видання
    • 3. Щоденне ділове видання — Після припинення випуску щоденних видань «Дело» та «Экономические известия», на ринку залишилися лише «КомерсантЪ-Україна» і «Сейчас». Власне, нема з чого вибирати, немає конкуренції.
    • 4. Компьютери, інформаційні технології — вся інформація подібного роду зараз черпається в Інтернеті, друковані «видання про комп’ютери» — анахронізм.
    • 5. Зв’язок, телекомунікації — така ж сама ситуація, що і з комп’ютерами.
    • 6. Спорт — номінація була чомусь дуже непопулярна. Ймовірно через низьку якість інформації в самих регулярних спортивних виданнях, а також тому, що вся найсвіжіша і актуальна інформація про спорт і спортивні заходи черпається з телебачення та Інтернету.
  • Финансові послуги
    • 7. Управління активами — це була неспоживацька номінація, в якій оцінювати учасників по достоїнству могли лише компетентні фахівці. В майбутньому ця номінація можливо і з’явиться в конкурсі знову, але виключно як «експертна» номінація, в якій учасників можуть оцінювати тільки професіонали.
  • Мобільна техніка
 
ТОВ «Фаворити Успіху»
03187, м.Київ, пр-т Академіка Глушкова 40, корпус 5, оф. №605
(Інститут програмних систем НАН України)

З березня 2020 та досі ми працюємо поза офісом! Всі важливі запити окрім паперової кореспонденції — електронною поштою!
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.