Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2021 року у категорії «Продукти харчування»(9)
Переглянути профайл «Олена Володимирівна Єделькіна»
Директор журналу «Брутто»
Журнал «Брутто»
Дала оцінку в 1 номінації.
Переглянути профайл «Александр Гайдаш»
Науковий співробітник Інституту зернових культур НАН України.
Селекціонер кукурудзи, в.о. завідувача лабораторією фізіології рослин і методів селекції
Дав оцінку в 15 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Дмитровська»
Провідний науковий співробітник НДЧ Національного университету харчових технологій
Проголосувала в 35 номінаціях.
Переглянути профайл «Катерина Доновська»
Катерина Доновська
Фінансовий радник
Проголосувала в 1 номінації.
Переглянути профайл «Ольга Василівна Дудчак»
Викладач кулінарії в телешоу «Від пацанки до панянки», шеф-кухар з міжнародним досвідом роботи
Проголосувала в 1 номінації.
Переглянути профайл «Ольга Шкарупа»
Директор магазину One Price
Проголосувала в 1 номінації.
Переглянути профайл «Оксана Леонідівна Тонха» Доктор сільськогосподарських наук, доцент, Агробіологічний факультет НУБІП України
Оцінила конкурсантів у 1 номінації.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2021 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.