Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії. |
Менеджер компанії ТОВ «Винфорт». Спеціаліст з продажу продуктів харчування та напоїв. | |
Дав оцінку в 88 номінаціях. |
Власник ресторанів «Кентавр», «Тарон» та Mons Pius | |
Проголосував в 32 номінаціях. У 3 з них утримався від оцінки. |
Керівник кулінарного порталу Chef.com.ua | |
Проголосувала в 64 номінаціях. У 7 з них утрималася від оцінки. |
Інженер-технолог громадського харчування | |
Оцінила конкурсантів у 6 номінаціях. |
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ) | |
Дала оцінку в 87 номінаціях. |
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук | |
Дав оцінку в 36 номінаціях. |
Головний редактор кулінарного порталу Food.ua | |
Проголосувала в 8 номінаціях. |
Провідний науковий співробітник НДЧ Національного университету харчових технологій | |
Дала оцінку в 72 номінаціях. |
Головний редактор порталу smachno.ua | |
Оцінила конкурсантів у 17 номінаціях. |
Галина Карачинцева Спеціалістка з технологій та організації кондитерського виробництва
|
|
Проголосувала в 84 номінаціях. У 7 з них утрималася від оцінки. |
Адміністратор продуктового магазину з досвідом роботи понад 10 років | |
Оцінив конкурсантів у 5 номінаціях. |
Бренд-шеф кондитер «Нестле Профешнл Україна» | |
Оцінив конкурсантів у 78 номінаціях. |
Лікар-стоматолог | |
Проголосувала в 3 номінаціях. |
Шеф-кухар | |
Дав оцінку в 6 номінаціях. |
PR-менеджер журналу «МагазинЪ» | |
Оцінила конкурсантів у 4 номінаціях. |
Олександра Лапкаускене Керівник відділу розповсюдження та просування міжнародного спеціалізованого рекламно-інформаційного журналу «Галерея напитков и деликатесов» | |
Оцінила конкурсантів у 27 номінаціях. |
Повар (диплом школи Мішлєн), фіналіст проекту «Пекельна кухня» на 1+1 | |
Проголосував в 21 номінації. У 2 з них утримався від оцінки. |
Редактор рубрик журналів «Эксперт вкуса» та «Кулинарные идеи», ВД «Платформа Паблисити» | |
Оцінила конкурсантів у 21 номінації. |
Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2012 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися. |