Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2015 року у категорії «Продукти харчування»(16)
Переглянути профайл «Олена Володимирівна Єделькіна»
Директор журналу «Брутто»
Журнал «Брутто»
Оцінила конкурсантів у 64 номінаціях.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Кафе-бар «Флет»
Проголосувала в 131 номінації.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Сергій Миколайович Гунько»
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук
Оцінив конкурсантів у 46 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Дмитровська»
Провідний науковий співробітник НДЧ Національного университету харчових технологій
Проголосувала в 60 номінаціях.
Переглянути профайл «Володимир Іванович Кривенок»
Лікар вищої категорії за фахом загальна практика, сімейна медицина
Оцінив конкурсантів у 68 номінаціях.
Переглянути профайл «Едуард Насиров»
Незалежний кулінарний блогер, експерт у «Сніданок на 1+1», автор проекту Happyfood
Проголосував в 89 номінаціях.
У 1 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Дмитро Попов»
Шеф-повар (диплом школи Мішлєн) кафе-клубу Дому Бабеля (м. Одеса), фіналіст проекту «Пекельна кухня» на 1+1
Дав оцінку в 53 номінаціях.
Переглянути профайл «Марина Гриценко» Журналістка порталу Gloss.ua
Сіті-гайд Gloss.ua
Дала оцінку в 46 номінаціях.
Переглянути профайл «Віра Оболкіна» Кондитерські вироби. Інститут післядипломної освіти,
(курс по підготовці експертів харчових продуктів та напоїв)
Оцінила конкурсантів у 11 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Перевозник» Автор проекту, журнал «Смачна подорож»
Проголосувала в 74 номінаціях.
У 13 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Оксана Леонідівна Тонха» Кандидат сільськогосподарських наук, доцент, Агробіологічний факультет НУБІП України
Оцінила конкурсантів у 52 номінаціях.
Переглянути профайл «Вікторія Олексіївна Шаповалова» Доктор фармацевтичних наук, професор, академік МАНЕБ, дійсний член Нью-Йоркської АН, завідуюча кафедрою медичного та фармацевтичного права, загальнои и клиничнои фармации ХМАПО
Оцінила конкурсантів у 26 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2015 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.