Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук
Доктор фармацевтичних наук, професор, академік МАНЕБ, дійсний член Нью-Йоркської АН, завідуюча кафедрою медичного та фармацевтичного права, загальнои и клиничнои фармации ХМАПО
Проголосувала в 66 номінаціях. У 4 з них утрималася від оцінки.
Завідувач лабораторії кафедри технології харчування університету «Україна»
Проголосувала в 28 номінаціях. У 1 з них утрималася від оцінки.
Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2013 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.