Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2014 року у категорії «Продукти харчування»(24)
Переглянути профайл «Олена Володимирівна Єделькіна»
Директор журналу «Брутто»
Журнал «Брутто»
Проголосувала в 35 номінаціях.
Переглянути профайл «Вардкес Арзуманян»
Власник ресторанів «Кентавр», «Тарон», Mons Pius, Шампанерія Х&Х
Проголосував в 17 номінаціях.
У 5 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Світлана Берзіна»
Президент Всеукраїнської організації «Жива планета»
Проголосувала в 66 номінаціях.
У 4 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Кафе-бар «Флет»
Оцінила конкурсантів у 95 номінаціях.
Переглянути профайл «Таміла Герасименко»
Таміла Герасименко
Редактор журналу «Галерея напитков и деликатесов»
Дрінкс Гелері
Дала оцінку в 34 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Дмитровська»
Провідний науковий співробітник НДЧ Національного университету харчових технологій
Оцінила конкурсантів у 71 номінації.
Переглянути профайл «Галина Карачинцева»
Галина Карачинцева
Спеціалістка з технологій та організації кондитерського виробництва
Проголосувала в 69 номінаціях.
У 3 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Валерій Крамаренко»
Адміністратор продуктового магазину з досвідом роботи понад 10 років
Оцінив конкурсантів у 15 номінаціях.
Переглянути профайл «Володимир Іванович Кривенок»
Лікар вищої категорії за фахом загальна практика, сімейна медицина
Проголосував в 74 номінаціях.
У 7 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Віталій Лінник»
Шеф-кухар
Проголосував в 14 номінаціях.
У 2 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Едуард Насиров»
Незалежний кулінарний блогер, автор проекту Happyfood
Проголосував в 119 номінаціях.
У 8 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Дмитро Попов»
Шеф-повар (диплом школи Мішлєн) кафе-клубу Дому Бабеля (м. Одеса), фіналіст проекту «Пекельна кухня» на 1+1
Дав оцінку в 11 номінаціях.
Переглянути профайл «Марина Іваненко» Ресторанний критик, головний редактор Flavor.ua
Sanoma Media Ukraine
Дала оцінку в 11 номінаціях.
Переглянути профайл «Вадим Бортник» Засновник мережі сендвіч-барів Fresh-line
Оцінив конкурсантів у 16 номінаціях.
Переглянути профайл «Олександр Данелюк» Заступник керівника проекту «Академіїя продуктів і технологій»
Проголосував в 23 номінаціях.
Переглянути профайл «Артур Протченко» Засновник Кулінарної студиї GastroLoft і «Академії Успішних Поварів»
Проголосував в 43 номінаціях.
У 3 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Олеся Савченко» Головний редактор Smak.ua
Меню ТВ
Проголосувала в 28 номінаціях.
Переглянути профайл «Євген Чернуха» Засновник авторської кулінарної школи Євгенія Чернухи
Проголосував в 17 номінаціях.
У 1 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Вікторія Олексіївна Шаповалова» Доктор фармацевтичних наук, професор, академік МАНЕБ, дійсний член Нью-Йоркської АН, завідуюча кафедрою медичного та фармацевтичного права, загальнои и клиничнои фармации ХМАПО
Дала оцінку в 34 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2014 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.