Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2009 року у категорії «Продукти харчування»(38)
Переглянути профайл «Олена Володимирівна Єделькіна»
Директор журналу «Брутто»
Журнал «Брутто»
Проголосувала в 27 номінаціях.
Переглянути профайл «Віталій Анастасьєв»
Менеджер з продажу продуктів харчування
Дав оцінку в 86 номінаціях.
Переглянути профайл «Світлана Берзіна»
Президент Всеукраїнської організації «Жива планета»
Дала оцінку в 134 номінаціях.
Переглянути профайл «Ірина Брусєнцова»
Інженер-технолог громадського харчування
Оцінила конкурсантів у 28 номінаціях.
Переглянути профайл «Ерве Бурдон»
Ерве Бурдон
Випускник школи кулінарів в Парижі, власник HoReCa consulting, автор ряду статей у провідних кулінарних виданнях
Дав оцінку в 15 номінаціях.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Кафе-бар «Флет»
Оцінила конкурсантів у 133 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Дмитровська»
Провідний науковий співробітник НДІХТ НДЧ Національного университету харчових технологій
Проголосувала в 73 номінаціях.
Переглянути профайл «Надія Дронова»
Головний редактор порталу smachno.ua
Смачно
Проголосувала в 51 номінації.
Переглянути профайл «Ольга Василівна Дудчак»
Викладач кулінарії в телешоу «Від пацанки до панянки», шеф-кухар з міжнародним досвідом роботи
Дала оцінку в 52 номінаціях.
Переглянути профайл «Анастасія Жуль»
Технолог-кулінар
Оцінила конкурсантів у 20 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Карачинцева»
Галина Карачинцева
Спеціаліст з технологій та організації кондитерського виробництва
Дала оцінку в 22 номінаціях.
Переглянути профайл «Валерій Крамаренко»
Адміністратор продуктового магазину з досвідом роботи понад 10 років
Оцінив конкурсантів у 7 номінаціях.
Переглянути профайл «Савелій Лiібкін»
Ресторанний критик, власник ресторанної компанії «Реста»
Проголосував в 10 номінаціях.
Переглянути профайл «Юрій Лєвін»
Кондитер, фуд-стиліст
Проголосував в 76 номінаціях.
Переглянути профайл «Віталій Лінник»
Шеф-кухар
Дав оцінку в 58 номінаціях.
Переглянути профайл «Наталія Миколаївна Міхньова»
Кандидат медичних наук, дієтолог, гастроенторолог медичного центру при Українському НДІ харчування
Дала оцінку в 48 номінаціях.
Переглянути профайл «Наталія Маньковська»
Бізнес-консультант з організації роздрібної торгівлі побутовими товарами та продуктами харчування
Оцінила конкурсантів у 132 номінаціях.
Переглянути профайл «Наталія Володимирівна Притульська»
Доктор тех. наук, професор, зав. каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів Київського національного торговельно-економічного університету
Проголосувала в 1 номінації.
Переглянути профайл «Дмитро Ревенко»
Дмитро Ревенко
Редактор сайту cookbook.itop.net
Поваренная книга
Проголосував в 61 номінації.
У 27 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Роман Сапаров»
Шеф-кухар європейської кухні
Проголосував в 47 номінаціях.
Переглянути профайл «Любов Федорівна Скалецька»
Викладач університету,
кандидат с-г. наук, доцент, Аграрна академія
Проголосувала в 8 номінаціях.
Переглянути профайл «Тетяна Іванівна Фотіна»
Професор, доктор ветеринарних наук, завідувач кафедри ветсанекспертизи, мікробіології, зоогігієни та якості і безпеки продуктів тваринництва Сумського національного аграрного університету
Проголосувала в 28 номінаціях.
Переглянути профайл «Ірина Франк»
Редактор рубрик журналів «Эксперт вкуса» та «Кулинарные идеи», ВД «Платформа Паблисити»
Эксперт Вкуса
Оцінила конкурсантів у 71 номінації.
Переглянути профайл «Констянтин Хоруженко»
Керівник Тrek-metro
Оцінив конкурсантів у 28 номінаціях.
Переглянути профайл «Олександр Юрченко»
Шеф-кухар ресторану «Опалкова хата»
Опалкова хата
Оцінив конкурсантів у 3 номінаціях.
Переглянути профайл «Маріанна Дрозовська» Директор ресторану «FreeДом»
Культурный центр Freedom Hall
Оцінила конкурсантів у 2 номінаціях.
Переглянути профайл «Ірина Могильна» Кондитер
Проголосувала в 3 номінаціях.
Переглянути профайл «Інна Олешко» Прес-секретар ДП «Чернігівстандартметрологія»
Проголосувала в 7 номінаціях.
Переглянути профайл «Оксана Володимирівна Щирська» Завідувач лабораторії кафедри технології харчування університету «Україна»
Проголосувала в 2 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2009 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.