Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії. |
Автор блогу про пиво Beerbottle.ru | |
Оцінив конкурсантів у 7 номінаціях. |
Менеджер компанії «Ліга 2010». Спеціаліст з продажу продуктів харчування та напоїв. | |
Проголосував в 87 номінаціях. У 1 з них утримався від оцінки. |
Інженер-технолог громадського харчування | |
Проголосувала в 28 номінаціях. У 1 з них утрималася від оцінки. |
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ) | |
Проголосувала в 92 номінаціях. У 1 з них утрималася від оцінки. |
Таміла Герасименко Редактор журналу «Галерея напитков и деликатесов» | |
Проголосувала в 4 номінаціях. |
Викладач Національного аграрного університету, к.т.н., доцент |
|
Проголосував в 36 номінаціях. |
Головний редактор кулінарного порталу Food.ua | |
Дала оцінку в 25 номінаціях. |
Експерт з вина торгового дому «Арда-Трейдинг» (елітні спиртні напої) | |
Проголосував в 27 номінаціях. |
Галина Карачинцева Спеціаліст з технологій та організації кондитерського виробництва
|
|
Проголосувала в 84 номінаціях. У 1 з них утрималася від оцінки. |
Лікар-дієтолог клініки «Віріа», медцентру «Достомед» | |
Проголосувала в 11 номінаціях. У 1 з них утрималася від оцінки. |
Бармен | |
Дав оцінку в 37 номінаціях. |
Катерина Конєва Директор, головний редактор видавничої компанії «Дрінкс Гелері» | |
Проголосувала в 96 номінаціях. У 2 з них утрималася від оцінки. |
Кондитер, фуд-стиліст | |
Проголосував в 80 номінаціях. У 6 з них утримався від оцінки. |
Шеф-кухар | |
Проголосував в 99 номінаціях. У 26 з них утримався від оцінки. |
Чайний майстер салону-магазину «Сокровища поднебесной» | |
Проголосувала в 4 номінаціях. У 1 з них утрималася від оцінки. |
Бізнес-консультант з організації роздрібної торгівлі побутовими товарами та продуктами харчування | |
Проголосувала в 16 номінаціях. |
Менеджер категорії «кулінарія» компанії Nestle | |
Оцінила конкурсантів у 29 номінаціях. |
Доктор технічних наук, професор Національного університету харчових технологій | |
Проголосував в 89 номінаціях. У 5 з них утримався від оцінки. |
Лікар дієтолог-ендокринолог Київського міського центру здоров’я | |
Оцінила конкурсантів у 9 номінаціях. |
Редактор рубрик журналів «Эксперт вкуса» та «Кулинарные идеи», ВД «Платформа Паблисити» | |
Дала оцінку в 156 номінаціях. |
Лікар-дієтолог клініки «Віріа» | |
Проголосувала в 68 номінаціях. У 31 з них утрималася від оцінки. |
Олександра Чікіна Керівник відділу розповсюдження та просування міжнародного спеціалізованого рекламно-інформаційного журналу «Галерея напитков и деликатесов» | |
Проголосувала в 117 номінаціях. У 14 з них утрималася від оцінки. |
Сомельє, бармен, сервіс-менеджер ресторану | |
Проголосував в 20 номінаціях. |
Спеціаліст з професійної технології кави еспресо, автор блогу про каву coffeezoom.com.ua | |
Проголосував в 5 номінаціях. У 1 з них утримався від оцінки. |
Бармен | |
Дав оцінку в 24 номінаціях. |
Заступник головного редактора журналу «Галерея напитков и деликатесов» | |
Оцінила конкурсантів у 13 номінаціях. |
Бармен | |
Дав оцінку в 3 номінаціях. |
Головний редактор спеціалізованого журналу про напої Drinks+ | |
Дала оцінку в 15 номінаціях. |
Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2011 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися. |