Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2017 року у категорії «Напої»(22)
Переглянути профайл «Олександр Вікторович Іджон»
Автор блогу про пиво Beerbottle.ru
Проголосував в 7 номінаціях.
Переглянути профайл «Віталій Анастасьєв»
Менеджер компанії ТОВ «Винфорт». Спеціаліст з продажу продуктів харчування та напоїв.
Проголосував в 24 номінаціях.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Кафе-бар «Флет»
Проголосувала в 4 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Миколайович Гунько»
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук
Дав оцінку в 50 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Козинець»
Бармен
Оцінив конкурсантів у 14 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Кругових»
Директор кафе-бару «Домашні страви» (м. Київ)
Проголосувала в 68 номінаціях.
Переглянути профайл «Едуард Насиров»
Незалежний кулінарний блогер, експерт у «Сніданок на 1+1», автор проекту Happyfood
Проголосував в 127 номінаціях.
Переглянути профайл «Ігор Помазан»
Технолог напоїв, BARlife.com.ua
Проголосував в 27 номінаціях.
Переглянути профайл «Валерія Холодова»
Журналіст, автор блогу familykitchen.com.ua
Оцінила конкурсантів у 59 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Хоров»
«Event Bar Planet Z» – послуги професійних барменів для різноманітних свят.
Послуги виїздного коктейльного обслуговування з 1998 г.
Сервіс, який пропонує «Event Bar Planet Z» – це досвідчені міксологи, flair-бармени, barista, а також чудові напої и кокт
Дав оцінку в 25 номінаціях.
Переглянути профайл «Анастасія Абраменкова» Головний редактор журналу FOOD UA
Дала оцінку в 47 номінаціях.
Переглянути профайл «Анна Міщенко» Кулінарний блогер, засновниця кулінарного порталу Wafli.net
Проголосувала в 49 номінаціях.
У 7 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Марина Маєвська» Ресторанний критик, шеф-редактор Комунікативної медіа-групи Drinks+
Проголосувала в 72 номінаціях.
У 4 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Олена Перевозник» Автор проекту, журнал «Смачна подорож»
Оцінила конкурсантів у 13 номінаціях.
Переглянути профайл «Владислав Сластін» Експерт вищої категорії в галузі харчової безпеки і нутріциології, спеціаліст по спортивному харчуванню, експерт по розробці стратегій зміцнення суспільного здоров′я, і просуванню програм здорового способу життя і профілактики різних захворювань
Проголосував в 10 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2017 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.