Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії. |
Менеджер компанії ТОВ «Винфорт». Спеціаліст з продажу продуктів харчування та напоїв. | |
Проголосував в 88 номінаціях. |
Викладач в Школі чайного мистецтва, засновник «Чайного клубу» | |
Проголосувала в 1 номінації. |
Власник ресторанів «Кентавр», «Тарон» та Mons Pius | |
Проголосував в 32 номінаціях. У 3 з них утримався від оцінки. |
Керівник кулінарного порталу Chef.com.ua | |
Проголосувала в 64 номінаціях. У 7 з них утрималася від оцінки. |
Експерт з вин, президент Всеукраїнскої асоціації виноробів та сомельє, директор Школи сомельє «Мастер-класс» | |
Проголосувала в 20 номінаціях. |
Інженер-технолог громадського харчування | |
Проголосувала в 6 номінаціях. |
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ) | |
Дала оцінку в 87 номінаціях. |
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук | |
Дав оцінку в 36 номінаціях. |
Головний редактор кулінарного порталу Food.ua | |
Проголосувала в 8 номінаціях. |
Головний редактор порталу smachno.ua | |
Дала оцінку в 17 номінаціях. |
Експерт з вина торгового дому «Арда-Трейдинг» (елітні спиртні напої) | |
Дав оцінку в 24 номінаціях. |
Галина Карачинцева Спеціалістка з технологій та організації кондитерського виробництва
|
|
Проголосувала в 84 номінаціях. У 7 з них утрималася від оцінки. |
Бармен | |
Проголосував в 3 номінаціях. |
Чайний майстер салону-магазину «Сокровища поднебесной» | |
Проголосувала в 4 номінаціях. У 1 з них утрималася від оцінки. |
Бренд-шеф кондитер «Нестле Профешнл Україна» | |
Дав оцінку в 78 номінаціях. |
Шеф-кухар | |
Проголосував в 6 номінаціях. |
PR-менеджер журналу «МагазинЪ» | |
Дала оцінку в 4 номінаціях. |
Олександра Лапкаускене Керівник відділу розповсюдження та просування міжнародного спеціалізованого рекламно-інформаційного журналу «Галерея напитков и деликатесов» | |
Проголосувала в 27 номінаціях. |
Повар (диплом школи Мішлєн), фіналіст проекту «Пекельна кухня» на 1+1 | |
Проголосував в 21 номінації. У 2 з них утримався від оцінки. |
Дієтолог-єндокринолог, головний лікар медичної клініки «Столиця» | |
Проголосувала в 20 номінаціях. У 1 з них утрималася від оцінки. |
Редактор рубрик журналів «Эксперт вкуса» та «Кулинарные идеи», ВД «Платформа Паблисити» | |
Оцінила конкурсантів у 21 номінації. |
Спеціаліст з професійної технології кави еспресо, автор блогу про каву coffeezoom.com.ua | |
Проголосував в 8 номінаціях. У 2 з них утримався від оцінки. |
Управитель «Портер Пабу» | |
Оцінив конкурсантів у 23 номінаціях. |
Головний редактор спеціалізованого журналу про напої Drinks+ | |
Проголосувала в 31 номінації. |
Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2012 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися. |